Rüyada elinden kalem düşürmek

Rüyada elinden kalem düşürmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, hasta ise bakacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kısmetli bir işe atılmaya, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, endişeli durumların son bulacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada elinden kalem düşürmek gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Rüyada elinden kalem düşürmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğini elinden düşürmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada elinden bişey düşürmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalet eder.

Rüyada düşenin elinden tutmak en büyük acılarının dineceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonu elinden düşürmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, geçiminin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinden kuran düşürmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada elinden tabak düşürmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinden bardak düşürmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments