Rüyada elinde un görmek

Rüyada elinde un görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde un gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen veya talepleri bulunan kişiler olabilir, mesafede kalmalısınız.

Rüyada elleri unlu görmek hayırlı olayların yaşanacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada un elendiğini görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde un görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinden un almak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine işaret eder.

Rüyada un indirmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz un görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, bolluk içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada un kavurması görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada un paketi görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments