Rüyada elinde başkasının saçını görmek

Rüyada elinde başkasının saçını görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde başkasının saçını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi manipüle etmeye çalışan kişilere takılmayın.

Rüyada elinde bir tutam saç görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada saçı elinde kalmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçını elinde görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hayatının başarılarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını elinde görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine delalet eder.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının elinde kaldığını görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının eline geldiğini görmek işlerinde kara geçeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulur.

Rüyada elinde başkasının saçını görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ebru demir

ruyamda oglumun eski sevgilisinin sacini n elime geldiğini sonra o saçı oğluma verdigimigordum