Rüyada kendi saçını elinde görmek

Rüyada kendi saçını elinde görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçını elinde gördüyseniz:

  • Özel bir kişi yeteneklerinizi veya ortaya koyduklarınızı takdir edebilir ya da size bazı önerilerde bulunabilir.

Rüyada saçı elinde kalmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada saçları eline gelmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalettir.

Rüyada kendi saçını elinde görmek aksine daha da zorlaştıracağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saçları elinde kalmak atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına işarettir.

Rüyada elinde başkasının saçını görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına inanılır.

Rüyada saçlarının eline geldiğini görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada elinde saç görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments