Rüyada eli bağlanmak

Rüyada eli bağlanmak takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine tabir olunur.

Rüyada eli bağlanmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, iş hayatınızı veya duygusal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda iç sesinize kulak verebilirsiniz.

Rüyada eli kolu bağlanmak mutluluğundan olacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine inanılır.

Rüyada ellerinin bağlı olduğunu görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada eli kolu bağlı olmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Rüyada eli ayağı bağlanmak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada elleri bağlı insan görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elleri bağlı birini görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, insanların hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli bağlanmak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, umutlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada elinin bağlı olduğunu görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments