Rüyada elektrik açmak

Rüyada elektrik açmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, işlerinin büyüyeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine yorulur.

Rüyada elektrik açmak gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada elektrik açmak kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elektrik çarpması ölmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada elektrikli ocak görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına inanılır.

Rüyada elektrik direği görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektrik teli görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada elektrik arızası görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada elektrik çarpmış birini görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektrik gittiğini görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments