Rüyada elde sigara görmek

Rüyada elde sigara görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada elde sigara gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada elde sigara görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işarettir.

Rüyada elde sigara söndürmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada elde etmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada elde hamur açmak yaşamına renk geleceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elde para görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine alamet eder.

Rüyada elde taş görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada sol elde yara görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada elde çiçek görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments