Rüyada elde çanta görmek

Rüyada elde çanta görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, kazancını artıracağına işarettir.

Rüyada elde çanta gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı getiren karşı cins ilişkilerine eğilimlisiniz.

Rüyada elde çanta görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalettir.

Rüyada iki elde kına görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine tabir olunur.

Rüyada elde kıl görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada elde kağıt para görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada elde yumurta görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada elde poşet görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine inanılır.

Rüyada elde balık tutmak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına delalettir.

Rüyada elde kuran görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments