Rüyada el bombası görmek

Rüyada el bombası görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, üzüntülerinin biteceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada el bombası gördüyseniz:

  • Aslında bazı karlı şeyler olabilir.

Rüyada el bombası atmak keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada el bombası attığını görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye delalet eder.

Rüyada el bombası patlatmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına delalet eder.

Rüyada el bombası atıldığını görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada el bombası görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hak yolundan ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada bombalı saldırıya uğramak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçaktan bombalanmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlayan bombalar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments