Rüyada bombalı saldırıya uğramak

Rüyada bombalı saldırıya uğramak hayıflanacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, gelirinin de garanti altında olacağına işaret eder.

Rüyada bombalı saldırıya uğramak gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Rüyada bombalı saldırıya uğramak kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret eder.

Rüyada top bombası görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, şansının kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada el bombası attığını görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada şehrin bombalandığını görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlerin bombalandığını görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bir şehrin bombalandığını görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada caminin bombalandığını görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada savaş bombası görmek ömrünün de uzun olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments