Rüyada ekşi süt görmek

Rüyada ekşi süt görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, her şeyin sarpa saracağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Rüyada ekşi süt gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Rüyada ekşi süt görmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına yorulur.

Rüyada ekşi süt içmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ekşimiş süt içmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekşi maya görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi bal yemek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına tabir olunur.

Rüyada ekşimiş yemek görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine rivayet eder.

Rüyada ekşi et yemek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi ot görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments