Rüyada ekşi istemek

Rüyada ekşi istemek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine rivayet eder.

Rüyada ekşi istemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size yardımcı olmasını istiyorsanız yardım ya da destek istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada ekşi istemek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine alamet eder.

Rüyada yeşil ekşi elma görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ekşimiş süt içmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekşi et yemek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya alamet eder.

Rüyada ekşi yaprak yemek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada ekşimiş yemek görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına delalet eder.

Rüyada ekşi pasta yemek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ekşi kaynatmak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments