Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek

Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek birçok iş fırsatı yakalanacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, sıkıntılarının daha da artacağına yorulur.

Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, konuyu açmamakta fayda var.

Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yağ ekmek yemek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağlı ekmek yemek aile hayatının sorunlarla dolacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine delalettir.

Rüyada yağlı ekmek yemek görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızarmış yağlı ekmek yemek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına delalettir.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek işinin her geçen gün büyüyeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine delalettir.

Rüyada ekmek yağlayıp yemek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada yağlı yufka ekmek yemek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments