Rüyada ebelik yapmak

Rüyada ebelik yapmak talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, yaşamının uzun olacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalettir.

Rüyada ebelik yapmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada ebelik yapmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş ebe görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına işarettir.

Rüyada yılan ebesi görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ebe olmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada doğum ebesi olmak aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada ebem kuşağı görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Rüyada ebe hemşire görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ebe olduğunu görmek mutluluktan havalara uçacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments