Rüyada düz yola çıkmak

Rüyada düz yola çıkmak rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada düz yola çıkmak gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sayılabilir.

Rüyada düz yola çıkmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına rivayet eder.

Rüyada uzun düz yol görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada düz geniş yol görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına delalet eder.

Rüyada düz yol görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına inanılır.

Rüyada düz bir yol görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına yorulur.

Rüyada düz uzun yol görmek başın borçlularla belaya gireceğine, hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada düz toprak yol görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, küskünlük yaşanacağına işarettir.

Rüyada düz duvara çıkmak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments