Rüyada bir yere tırmandığını görmek

Rüyada bir yere tırmandığını görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çok büyük borçlar alacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir yere tırmandığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuyla kararlı şekilde uğraşmaya hala hazır olmaya bilirsiniz.

Rüyada bir yere tırmanmak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına delalet eder.

Rüyada çok yüksek bir yere tırmanmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalettir.

Rüyada yüksek bi yere tırmanmak sorunların büyük darbeler vuracağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine tabir olunur.

Rüyada bir yere tırmandığını görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere tırmandığını görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada dik yere tırmanmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yere tırmanmak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerlere tırmanmak güçten düşeceğine, yorulacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments