Rüyada evin duvarlarını ıslak görmek

Rüyada evin duvarlarını ıslak görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada evin duvarlarını ıslak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hobileriniz veya ilgi alanınıza giren şeyler hakkında sunum yapabilirler.

Rüyada evin duvarlarını ıslak görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada evin duvarını ıslak görmek çok büyük paralar kazanılacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak duvar görmek edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarı ıslak görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evin içini ıslak görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin duvarını yıkmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada evin duvarinin yikildiğini görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evinin duvarlarının yıkıldığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, daha büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments