Rüyada duvardan düşmek

Rüyada duvardan düşmek allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine işarettir.

Rüyada duvardan düşmek gördüyseniz:

  • Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada duvardan düşmek bilgiyle donanacağına, çocuklar gibi şen olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir duvardan düşmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine delalet eder.

Rüyada duvar ustası görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine delalet eder.

Rüyada kalın duvar görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına inanılır.

Rüyada duvardan su fışkırdığını görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine yorulur.

Rüyada yüksek duvarda yürümek büyük tartışmalar yaşayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet eder.

Rüyada duvar boyası almak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına rivayet eder.

Rüyada duvarda saat görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments