Rüyada duvardan atlamaya çalışmak

Rüyada duvardan atlamaya çalışmak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yapacağı planların altüst olacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına rivayet eder.

Rüyada duvardan atlamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Akşama doğru saatlerden itibaren takıntılı düşünceler ön plana çıkabilir.

Rüyada duvardan atlamaya çalışmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvara tırmanmaya çalışmak sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada at yakalamaya çalışmak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine yorulur.

Rüyada pencereden atlamaya çalışmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Rüyada camdan atlamaya çalışmak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvardan atlayamamak fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments