Rüyada annemi sarhoş görmek

Rüyada annemi sarhoş görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine inanılır.

Rüyada annemi sarhoş gördüyseniz:

  • Herşey aynı anda üzerinize gelebilir.

Rüyada annesini sarhoş görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi sarhoş görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına işarettir.

Rüyada annemi sarhoş görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak ziraat ve harmandan fayda görmeye, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarhoşla kavga etmek emeklerinin karşılığını alacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına yorulur.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments