Rüyada duvarda asılı halı görmek

Rüyada duvarda asılı halı görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına inanılır.

Rüyada duvarda asılı halı gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler planlarda değişiklik yapmayı gerektirdi veya ani kararlar söz konusu olmuş olabilir.

Rüyada duvarda asılı halı görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada duvara asılı halı görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, tövbe etmeye rivayet eder.

Rüyada balkonda asılı halı görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada halı asılı görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada halıyı asılı görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada asılı halı görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarda asılı fotoğraf görmek refaha erişileceğine, günaha gireceğine yorulur.

Rüyada duvarda asılı kuran görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments