Rüyada düşmanlarından kaçtığını görmek

Rüyada düşmanlarından kaçtığını görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanlarından kaçtığını gördüyseniz:

  • Üzerinizde herşeye karşı isteksizlik olabilir.

Rüyada düşmanlardan kaçtığını görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmandan kaçıp kurtulmak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşman tarafından kaçırılmak büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmandan kaçtığını görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret eder.

Rüyada düşmanlarından kaçtığını görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşman yakalamak işinde büyük başarılar alacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret eder.

Rüyada düşmanının evine gitmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada düşmanıyla telefonda konuşmak kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments