Rüyada düşmanının elini öpmek

Rüyada düşmanının elini öpmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, günahlarına tövbe edeceğine delalet eder.

Rüyada düşmanının elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir.

Rüyada düşmanın elini öpmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, huzura erileceğine delalet eder.

Rüyada düşman eli öpmek geçim derdinin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada düşmanının elini öpmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet eder.

Rüyada düşman öpmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada düşmanını öpmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanı öpmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına delalettir.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada düşmanının elini tutmak hastalıklara şifa bulunacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments