Rüyada düşmanını gelinlikle görmek

Rüyada düşmanını gelinlikle görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada düşmanını gelinlikle gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme sağlayamadığınız ya da bir noktaya kilitlenip kaldığınız için üzülüyor olabilirsiniz.

Rüyada düşmanının gelinlik giydiğini görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanını gelinlikle görmek yeni işlere girişileceğine, büyük işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada düşmana bakmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalettir.

Rüyada düşmanınla konuştuğunu görmek başarının düşeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada silah ve düşman görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada düşmandan yardım almak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına inanılır.

Rüyada düşmanları öldürmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada düşman uçağı görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments