Rüyada silah ve düşman görmek

Rüyada silah ve düşman görmek sorunların çabucak atlatılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, maddi anlamda güçleneceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada silah ve düşman gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da maddi durumunuzu ilerletmenizi sağlayacak konulara odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada düşmana silah sıkmak saadete ereceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına yorulur.

Rüyada düşmanının silahını almak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, hasretliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanı silahla öldürmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Rüyada silahla düşman öldürmek küslükleri gidereceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine yorulur.

Rüyada düşmana silah çekmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına alamet eder.

Rüyada düşmana silah atmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, dertlerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla düşmanı öldürmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine inanılır.

Rüyada düşmanın elinden silah almak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments