Rüyada dünyanın üzerine çıkmak

Rüyada dünyanın üzerine çıkmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada dünyanın üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen ısrarlı teklifler sizi ne yapacağını bilemez hale getirebilir.

Rüyada dünyanın üstüne çıkmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada dünyanın üzerine çıkmak sağlıkla ilgili gelişmelere, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünya turuna çıkmak sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada dünyalar görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu dünyaya getirmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada ay dünya görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın sonunu geldiğini görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dünyanın batmasını görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments