Rüyada dünya turu yapmak

Rüyada dünya turu yapmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada dünya turu yapmak gördüyseniz:

  • Bitirmeniz gereken işler ya da tamamlamanız gereken görevler varsa, zamanında tamamlayabilmek ya da sözlerinizin arkasında durabilmek asına iki üç kere kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada dünya turu yapmak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dünya turuna çıkmak bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, onu uyaracağına tabir olunur.

Rüyada turk kahvesi yapmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine yorulur.

Rüyada yat turu yapmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekne turu yapmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğaz turu yapmak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada tursu yemek görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işarettir.

Rüyada tur suresini görmek mali gücünü yitireceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments