Rüyada boğaz turu yapmak

Rüyada boğaz turu yapmak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, karanlıkların aydınlanacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğaz turu yapmak gördüyseniz:

  • Görmediğiniz yerleri görebilir, seyahatlere çıkabilir veya bazı konularda ufkunuzu geliştirebilirsiniz.

Rüyada boğaz turu yapmak ayıplı yolara sapacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işarettir.

Rüyada tekne turu yapmak çok büyük işler gerçekleştireceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada dünya turu yapmak ortak bir noktada bulaşamayacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada turk kahvesi yapmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada yat turu yapmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulur.

Rüyada tekne turu görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada salata tursusu yemek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine inanılır.

Rüyada dünya turuna çıkmak yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments