Rüyada dünür gelmesini görmek

Rüyada dünür gelmesini görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, anne babaya müjde verileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, modern insanlarla tanışılacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına inanılır.

Rüyada dünür gelmesini gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızın veya kontaklarınızın üzerinden geçip ilerlemelisiniz.

Rüyada dünürü görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dünürlük görmek karlı işler alacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada dünürcü gelmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş dünürünü görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya işaret eder.

Rüyada dünür geldiğini görmek parasının her zaman bereketli olacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünür olmak kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski dünürü görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünürcü geldiğini görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments