Rüyada dükkanı satmak

Rüyada dükkanı satmak ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, geri plana düşeceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalettir.

Rüyada dükkanı satmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada dükkan satmak işinde herkesten bir adım önde olacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkanını satmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkanı satmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine rivayet eder.

Rüyada çanta dükkanı görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanın taşındığını görmek yaptığı işten çıkarılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mal dolu dükkan görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada dükkanda temizlik yapmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, gıybet edeceğine inanılır.

Rüyada boş dükkan görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments