Rüyada çanta dükkanı görmek

Rüyada çanta dükkanı görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, ev taşımaya, verimliliğinin artacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet eder.

Rüyada çanta dükkanı gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışın.

Rüyada çantacı dükkanı görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çanta dükkanı görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada dükkan açılışı görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına inanılır.

Rüyada parfüm dükkanı görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine inanılır.

Rüyada ipçi dükkanı görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalettir.

Rüyada dükkan kapısı görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işarettir.

Rüyada dükkanda yılan görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kitapçı dükkanı görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments