Rüyada düğünde gelin olmak

Rüyada düğünde gelin olmak sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına inanılır.

Rüyada düğünde gelin olmak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.

Rüyada düğünde gelini görmemek hayır işleri yapacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada düğün ve gelin görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine işarettir.

Rüyada gelin ve düğün görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek rızkının azalacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada düğünde geline altın takmak hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine alamet eder.

Rüyada gelin damat düğün görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, hayır duaları alacağına yorulur.

Rüyada gelinsiz düğün görmek zamanını allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine rivayet eder.

Rüyada gelinin düğününü görmek sevinçli haberler alınacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments