Rüyada başkasının düğün davetiyesini görmek

Rüyada başkasının düğün davetiyesini görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, geniş geniş yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının düğün davetiyesini gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada düğün davetiyesi bakmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine alamet eder.

Rüyada kendi düğün davetiyesi görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına delalet eder.

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada düğün davetiyesi yazmak sıhhat kazanacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıttığını görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün davetiyesi seçmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments