Rüyada kurana el bastırmak

Rüyada kurana el bastırmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinin sıkışacağına, başarılarının tadına varacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına işarettir.

Rüyada kurana el bastırmak gördüyseniz:

  • Bazen akışta kalmak en iyisidir.

Rüyada kurana el bastırmak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada fotoğraf bastırmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtar bastırmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına delalet eder.

Rüyada davetiye bastırmak aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada kuranı elinde tutmak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde kuran tutmak amacına ulaşabileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet eder.

Rüyada elinde kuranı kerim görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mukaddes

Eltim altinlarimj calmisti calmadigina kurana elini basarmisin dedim basmadi