Rüyada akrabaya küsmek

Rüyada akrabaya küsmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada akrabaya küsmek gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada akrabaya küsmek yaşama isteğinin artacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalet eder.

Rüyada akrabalarla küsmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada akrabayla küsmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasına küsmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, ticaretin önünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada küsmek ve barışmak kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine küsmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada anneye küsmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada babasına küsmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments