Rüyada dost arkadas görmek

Rüyada dost arkadas görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, dünya malına kavuşulacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işarettir.

Rüyada dost arkadas gördüyseniz:

  • Zihinsel yapınızın çok aktif olması nedeniyle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun gözükmüyor.

Rüyada dost arkadas görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına rivayet eder.

Rüyada hak dostlarını görmek umutlarının çoğalacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanıyla dost olmak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayıyla dost olmak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir dosta sarılmak rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin dostunu görmek korkularını yeneceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada eski bir dost görmek büyük bir işin sahibi olacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Rüyada dostu görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments