Rüyada pişmiş yumurta sarısı görmek

Rüyada pişmiş yumurta sarısı görmek kişinin tek başına kalacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada pişmiş yumurta sarısı gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan bir çok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada pişmemiş yumurta sarısı görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş yumurta sarısı görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş yumurta sarısı yemek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmemiş yumurta görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına işarettir.

Rüyada rafadan pişmiş yumurta görmek özgüveninin yerine geleceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş yumurta yemek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına işarettir.

Rüyada pişmiş bozuk yumurta görmek işlerinin bu sayede açılacağına, daha büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments