Rüyada dondurma taşımak

Rüyada dondurma taşımak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada dondurma taşımak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarını körüklemek yerine, biraz ertelemekte fayda var.

Rüyada dondurma taşımak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına yorulur.

Rüyada dondurma dökmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı dondurma görmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine inanılır.

Rüyada dondurma almaya gitmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma sattığını görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzlukta dondurma görmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin dondurma yediğini görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada vanilyalı dondurma yemek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
bay 55 yas

Rüyada ilgi duyduğu bayanla kutu kutu dondurma taşımak