Rüyada dondurma almaya gitmek

Rüyada dondurma almaya gitmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, içini açmaya karar vereceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada dondurma almaya gitmek gördüyseniz:

  • Gerçekleri görememeniz durumunda sorunlar oluşabilir.

Rüyada dondurma almaya gitmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dondurma almaya çalışmak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, kendine döneceğine rivayet eder.

Rüyada kömür almaya gitmek daha çok çalışılacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bavulunu alıp gitmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada para almaya gitmek mutlu zamanlar geçireceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına alamet eder.

Rüyada alyans almaya gitmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada simit almaya gitmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına delalettir.

Rüyada ilaç almaya gitmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, dinden çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments