Rüyada dondurma istemek

Rüyada dondurma istemek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, onların başarıları ile övüneceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, arkadaştan görülecek faydaya, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına alamet eder.

Rüyada dondurma istemek gördüyseniz:

  • Eskiyi bırakıp, yeniye sarılmalısınız.

Rüyada dondurma istemek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, sıkıntının günden güne artacağına yorulur.

Rüyada dondurma yemek istemek kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada tatlı ve dondurma yemek yaptığı hatalardan ders alacağına, rütbe alacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı dondurma görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada dondurma paylaşmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalettir.

Rüyada biriyle dondurma yemek çok zor bir duruma düşeceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada dondurma satın aldığını görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalet eder.

Rüyada dondurma yapmak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments