Rüyada tatlı ve dondurma yemek

Rüyada tatlı ve dondurma yemek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada tatlı ve dondurma yemek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmakta fayda var.

Rüyada tatlı ve dondurma yemek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı dondurma yemek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine inanılır.

Rüyada dondurmalı tatlı görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada dondurma yemek istemek saygı değer bir konuma çıkacağına, her daim allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine inanılır.

Rüyada dondurmalı baklava yemek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken dondurma yemek işlerinin çok yolunda gideceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dondurma yemek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada vişneli dondurma yemek başka işler deneyeceğine, düzeninin yıkılmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments