Rüyada dondurma yapmak

Rüyada dondurma yapmak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, küskünlüklerin oluşacağına, güllük gülistanlık olacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dondurma yapmak gördüyseniz:

  • Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada dondurma yapmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada dondurma sattığını görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına işarettir.

Rüyada kendini dondurma yerken görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada külah dondurma görmek şansının açık olacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fıstıklı dondurma görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma dükkanı görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma çalmak başına türlü belalar geleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karda dondurma yemek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments