Rüyada don satın almak

Rüyada don satın almak iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, sevinçli haberlere, büyük bir mala sahip olacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, ticaret ehli kişi olacağına, çıkış yolları bulacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalettir.

Rüyada don satın almak gördüyseniz:

  • İyileşme için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada don satın almak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı don görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada don dikmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada siyah don giymek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada donmuş koyun görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Rüyada don giydirmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah don görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada don almak edilen duaların kabul edileceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments