Rüyada domuz beslemek

Rüyada domuz beslemek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Rüyada domuz beslemek gördüyseniz:

  • Başkaları için yaptığınız şeyler sizi mutlu edecek şeylere dönüşebilir.

Rüyada evde domuz beslemek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada domuz beslediğini görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalettir.

Rüyada domuz beslemek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sorunlarının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeği beslemek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada martı beslemek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada serce beslemek kazancının günden güne artacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işarettir.

Rüyada bebek beslemek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yavru hayvan beslemek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments