Rüyada dolmuş beklemek

Rüyada dolmuş beklemek ayaklandıracağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolmuş beklemek gördüyseniz:

  • Sürekli ertelenen veya durma noktasına gelen konular hız kazanabilir.

Rüyada dolmuş beklemek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolmuşta yolculuk yapmak geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada dolmuş sürmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini dolmuşta görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı dolmuşa binmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalettir.

Rüyada dolmuş taksiye binmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada dolmuşla gezmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolmuş kullandığını görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments