Rüyada dolaplar görmek

Rüyada dolaplar görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Rüyada dolaplar gördüyseniz:

  • Bazı istekleriniz diğerlerine mantıksız görünebilir.

Rüyada kitap dolabı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dolap dolusu ekmek görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine delalet eder.

Rüyada dolaba saklandığını görmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada içi dolu dolap görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tozlu dolap görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dolap açmak düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada dolabın devrildiğini görmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına yorulur.

Rüyada boş dolap görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments