Rüyada dolap kilidi görmek

Rüyada dolap kilidi görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolap kilidi gördüyseniz:

  • Siz yeni bir işe gerek duymasanız bile bazı tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada dolap kilidi görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kilitli dolap görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada kiliti açmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine delalettir.

Rüyada kapı kilidi sökmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine alamet eder.

Rüyada bir yere kilitlenmek onlardan taraf hayır göreceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada bir yere kilitlendiğini görmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada açılmış kilit görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada odaya kilitlendiğini görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments