Rüyada dolaba tırmanmak

Rüyada dolaba tırmanmak kişinin afiyette kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, uzaktan haberler işiteceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine rivayet eder.

Rüyada dolaba tırmanmak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya güzel bir tatil ihtimali güçlüdür.

Rüyada dolaba tırmanmak güzel günler yaşanacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına alamet eder.

Rüyada çelik dolap görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada dolapta saklanmak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolabın içine saklanmak güzel günlerin yaşanacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına inanılır.

Rüyada dolap toplamak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Rüyada dolap rafı görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada ecza dolabı görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolabın devrildiğini görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments