Rüyada doktora gitmek istemek

Rüyada doktora gitmek istemek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, elinin bollaşacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada doktora gitmek istemek gördüyseniz:

  • Duygusal konular sizi yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Rüyada doktora gitmek istemek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, herkesin şaşırtılacağına yorulur.

Rüyada doktora gidip ilaç almak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın doktora gitmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine alamet eder.

Rüyada doktora gidip muayene olmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş doktora gitmek kurulan hayallerin yıkılacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işarettir.

Rüyada hamile olup doktora gitmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, tatsız durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada doktora gitmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments