Rüyada doğuma giden birini görmek

Rüyada doğuma giden birini görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada doğuma giden birini gördüyseniz:

  • Kişisel tatmin sağlayacağınız aktivitelere zaman ayırın.

Rüyada doğum yapmak için hastaneye gitmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına yorulur.

Rüyada hamile olmak ve doğuma gitmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olup doğuma gitmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine rivayet eder.

Rüyada kadın doğuma gitmek ticaret ehli olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada doğum doktoruna gitmek kazançlarının gittikçe azalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada doğuma giden birini görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada doğuma giden görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada doğum için hastaneye gitmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments